Kirjautumisen jälkeen aukeaa DomaCare eReseptin etusivu, jossa voit näe heti hyväksymättömät ja uusittavat reseptit sekä viimeaikaiset tapahtumat. Sivun ylälaidan painikkeiden avulla lisäät asiakkaalle uuden reseptit tai tarkastelet ja uusit tietyn asiakkaan reseptejä.

1. Hyväksymättömät reseptit

Voit kirjoittaa halutessasi reseptejä valmiiksi ja tallentaa ne lähettämättä niitä eteenpäin. Tällöin reseptit näkyvät etusivulla ylimpänä. Voit halutessasi allekirjoittaa yhden tai useamman reseptin yhtä aikaa ja lähettää ne reseptikeskukseen asiakkaan noudettavaksi apteekista.

a) Painettuasi Allekirjoita reseptejä -nappia näet ensimmäiseksi kaikkien valitsemiesi reseptien tiedot.

b) Allekirjoita ja lähetä reseptit eteenpäin painamalla Allekirjoita-painiketta. Tämän jälkeen sinun tulee allekirjoittaa kaikki valitsemasi reseptit erikseen allekirjoitustunnusluvullasi (Pin2).

b) Lopuksi näet yhteenvedon ja voit tulostaa tarvittaessa potilasohjeet laajentamalla haluamasi reseptin sinisestä plus-painikkeesta ja painamalla vihreää Lataa-painiketta.

2. Uusimispyynnöt

Sairaanhoitajat voivat tehdä resepteistä uusimispyyntöjä, jotka näkyvät tässä kohdassa listattuna. Voit uusia kerralla yhden tai useamman reseptin.

Lue lisää uusimispyynnön lähettämisestä lääkärille täältä »

Lue lisää reseptien uusimisesta täältä »

3. Viimeaikaiset tapahtumat

Viimeaikaisista tapahtumista näet mitä reseptejä olet kirjoittanut viimeaikoina asiakkaillesi.