DomaCare Mobiilisovelluksen sivuvalikko avautuu klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa. Tämän valikon avulla navigoit mobiilissa sillä sen kautta pääset siirtymään kaikkiin ohjelman päätoimintoihin. Sivuvalikko vastaa siis käytännössä työpöytäversion välilehtiä.

1. TYÖLISTA

Työlistan kautta näet omat päivän tehtäväsi ja voit siirtyä tutkimaan tehtäväkohtaisia tietoja. Tämän näkymän kautta teet kaikki yleisimmät DomaCare Mobiilisovelluksen käyttöön liittyvät toiminnot.

Lue lisää »

2. ASIAKKAAT

Asiakkaat-osiossa voit selata, etsiä ja kirjata asiakaskohtaisia tietoja.

Lue lisää »

3. VIESTIT

Viesti-osion kautta voit lähettää ja vastaanottaa viestejä toisilta käyttäjiltä.

Lue lisää »

4. KESKUSTELU

Keskustelu-osiossa näet yleiset, kaikille näkyvät keskustelut, joita voi lukea ja joihin voit kirjoittaa kommentteja.

Lue lisää »

5. KASSAKONE

Kassakone-osion kautta voit kirjata laskutettavia tuotteita ja palveluita (esim. päivätoiminta ja ateriat) asiakkaillesi. Palveluita/tuotteita voit laittaa kassakoneen kautta joko yhdelle tai useammalle asiakkaalle kerralla.

Lue lisää »

6. KALENTERI

Kalenteri-osiossa voit tarkastella ja kuitata nähdyksi kalenterimuistutuksia.

Lue lisää »

7. ASIAKKAAN AVAIMET

Asiakkaan avaimet sisältää avainrekisterin yrityksen hallussa olevista asiakkaiden avaimista. Avainrekisterin kautta voidaan lisätä avaimia ja jokainen käyttäjä kuitata niitä käyttöönsä tarpeen mukaan. Asiakkaan avaimet -kohdasta löydät myös lokin joka kertoo millaisia avaimiin liittyviä kirjauksia tänään on tehty, kuka ja milloin on ottanut jonkun tietyn avaimen sekä milloin se on kuitattu palautetuksi.

Lue lisää »

8. AJOPÄIVÄKIRJA

Ajopäiväkirja-osiosta näkee listana mitä ajoja eri päivien aikana on tehty. Sovellus antaa myös tarkastella tehtyjen matkojen reittejä myös kartalla.

Lue lisää »

9. TYÖVUOROT

Työvuorot -osion kautta näet päiväkohtaisesti suunnitellut ja toteutuneeksi kuitatut työvuorot taukoineen.

Lue lisää »

10. TEHTÄVIEN HALLINTA

Tehtävien hallinnan kautta siirrät tehtäviä itsellesi tai delegoit tehtäviä eteenpäin toisille työntekijöille. Tätä kautta näet myös muiden työntekijöiden tehtävät.

Lue lisää »

11. RAI

Voit helposti lukea ja täyttää asiakkaiden/potilaiden RAI-toimintakykyarvioita RAI-valikon kautta. Kunkin asiakkaan RAI-arvioon pääset myös heidän oman asiakassivunsa kautta.

Lue lisää »

12. DOMACARE-TUKI

Tukisivun kautta pääset lukemaan DomaCare-asiakaspalveluun jättämiäsi palauteviestejä sekä vastauksia ja lähettämään uusia.

Lue lisää »

13. ASETUKSET

Asetusten kautta käyttäjä voi muokata omia tietoja ja vaihtaa DomaCareen kirjautumisen yhteydessä käyttämänsä salasanan. Asetuksien takaa löytyy myös NFC-hallinta, jonka kautta voi kytkeä mahdollisesti käytössä olevia NFC-tunnisteita. NFC:n avulla voidaan esimerkiksi aloittaa ja lopettaa asiakaskäyntejä.

14. KIRJAUDU ULOS

Kirjaudu ulos -painikkeen avulla voit kirjata itsesi ulos DomaCare Mobiilisovelluksesta ja kirjata tämän jälkeen esimerkiksi toisen käyttäjän.