DomaCare Mobiilisovelluksen sivuvalikko avautuu klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa. Tämän valikon avulla navigoit mobiilissa sillä sen kautta pääset siirtymään kaikkiin ohjelman päätoimintoihin. Sivuvalikko vastaa siis käytännössä työpöytäversion välilehtiä.


1. TYÖLISTA


Työlistan kautta näet omat päivän tehtäväsi ja voit siirtyä tutkimaan tehtäväkohtaisia tietoja. Tämän näkymän kautta teet kaikki yleisimmät DomaCare Mobiilisovelluksen käyttöön liittyvät toiminnot.


Lue lisää »2. ASIAKKAAT


Asiakkaat-osiossa voit selata, etsiä ja kirjata asiakaskohtaisia tietoja.


Lue lisää »


3. VIESTIT


Viesti-osion kautta voit lähettää ja vastaanottaa viestejä toisilta käyttäjiltä.


Lue lisää »


4. KESKUSTELU


Keskustelu-osiossa näet yleiset, kaikille näkyvät keskustelut, joita voi lukea ja joihin voit kirjoittaa kommentteja.


Lue lisää »


5. KASSAKONE


Kassakone-osion kautta voit kirjata laskutettavia tuotteita ja palveluita (esim. päivätoiminta ja ateriat) asiakkaillesi. Palveluita/tuotteita voit laittaa kassakoneen kautta joko yhdelle tai useammalle asiakkaalle kerralla.


Lue lisää »


6. KALENTERI


Kalenteri-osiossa voit tarkastella ja kuitata nähdyksi kalenterimuistutuksia.


Lue lisää »


7. ASIAKKAAN AVAIMET


Asiakkaan avaimet sisältää avainrekisterin yrityksen hallussa olevista asiakkaiden avaimista. Avainrekisterin kautta voidaan lisätä avaimia ja jokainen käyttäjä kuitata niitä käyttöönsä tarpeen mukaan. Asiakkaan avaimet -kohdasta löydät myös lokin joka kertoo millaisia avaimiin liittyviä kirjauksia tänään on tehty, kuka ja milloin on ottanut jonkun tietyn avaimen sekä milloin se on kuitattu palautetuksi.


Lue lisää »


8. AJOPÄIVÄKIRJA


Ajopäiväkirja-osiosta näkee listana mitä ajoja eri päivien aikana on tehty. Sovellus antaa myös tarkastella tehtyjen matkojen reittejä myös kartalla.


Lue lisää »


9. TYÖVUOROT


Työvuorot -osion kautta näet päiväkohtaisesti suunnitellut ja toteutuneeksi kuitatut työvuorot taukoineen.


Lue lisää »


10. TEHTÄVIEN HALLINTA


Tehtävien hallinnan kautta siirrät tehtäviä itsellesi tai delegoit tehtäviä eteenpäin toisille työntekijöille. Tätä kautta näet myös muiden työntekijöiden tehtävät.


Lue lisää »


11. RAI


Voit helposti lukea ja täyttää asiakkaiden/potilaiden RAI-toimintakykyarvioita RAI-valikon kautta. Kunkin asiakkaan RAI-arvioon pääset myös heidän oman asiakassivunsa kautta.


Lue lisää »


12. DOMACARE-TUKI


Tukisivun kautta pääset lukemaan DomaCare-asiakaspalveluun jättämiäsi palauteviestejä sekä vastauksia ja lähettämään uusia.


Lue lisää »


13. ASETUKSET


Asetusten kautta käyttäjä voi muokata omia tietoja ja vaihtaa DomaCareen kirjautumisen yhteydessä käyttämänsä salasanan. Asetuksien takaa löytyy myös NFC-hallinta, jonka kautta voi kytkeä mahdollisesti käytössä olevia NFC-tunnisteita. NFC:n avulla voidaan esimerkiksi aloittaa ja lopettaa asiakaskäyntejä.


14. KIRJAUDU ULOS


Kirjaudu ulos -painikkeen avulla voit kirjata itsesi ulos DomaCare Mobiilisovelluksesta ja kirjata tämän jälkeen esimerkiksi toisen käyttäjän.