DomaCare Mobiilijärjestelmän etusivuna toimii jokaisen käyttäjän oma työlista, joka tulee ensimmäisenä näkyviin heti kirjautumisen jälkeen. Työlistasta näet nopeasti päivän tehtäväsi ja hallinnoit niitä. Tällä sivulla käydään läpi toiminnot joita voit tehdä etusivun / työlistan kautta. TÄRKEÄÄ: Mobiilin työlistalla näkyy vain asiakkaan tehtävät, mutta ei esim. huonevarauksia.

HUOM. Oikealla oleva kuva näyttää kuvakaappauksen DomaCare Mobiilisovelluksen etusivusta / työlistasta johon on merkitty alla olevien toimintojen sijainti vastaavin numeroin. Kuva on sivun ala-osassa ja avautuu isommaksi klikkaamalla.

1. SIVUVALIKKO

Sivuvalikko avautuu klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa. Tämän valikon avulla navigoit DomaCare Mobiilissa (vastaa työpöytäversion välilehtiä) sillä sen kautta pääset siirtymään kaikkiin ohjelman päätoimintoihin.

Lue lisää »

2. PÄIVÄN YHTEENVETO JA VIIMEISIMMÄT KIRJAUKSET

a) Viivoja ja check-merkkiä esittävän kuvakkeen takaa löytyy yhteenveto päivän tehtävistä. Takaisin tehtävälistaan pääset painamalla samaa painiketta uudemman kerran.

Lue lisää »

b) Paperia esittävän painikkeen alta pääset lukemaan viimeisimmät kirjaukset joita on tehty yksikkösi asiakkaille. Listaa on myös helppo rajata näyttämään esimerkiksi vain tämän päivän tehtäviisi liittyville asiakkaille tehdyt kirjaukset.

Lue lisää »

3. PÄIVÄMÄÄRÄ JA OMAT TIEDOT

Ohjelma näyttää oletuksena tämän päivän tehtävälistasi, mutta voit päivämäärän molemmilla puolin olevien nuolinäppäimien avulla siirtyä nopeasti tarkastelemaan joko aiempien tai tulevien päivien työtehtäviä.

Päivämäärän alla näet vasemmalla oman nimesi ja oikealla ajan oranssilla, jonka olet käyttänyt meneillään olevan tehtävän suorittamiseen. Sinisen neliön sisällä oleva kertoo tämän päivän tehtäviesi määrän.

4. TEHTÄVÄT

Varsinainen työlista koostuu eri väreillä merkityistä tapahtumista; vihreistä valmiista, keltaisista keskeneräisistä ja punaisista tekemättömistä tehtävistä.

Jotta työlistalla näkyisi tehtäviä ne täytyy itse hakea Tehtävien hallinnan kautta tai jonkun muun delegoida käyttäjälle.

Lue lisää »

5. PUHELIN

Puhelin-painikkeen avulla voit suoraan soittaa kyseisen tehtävän asiakkaalle poistumatta sovelluksesta.

6. TEHTÄVÄN TIEDOT

Tehtävän tietoja pääset tarkastelemaan tarkemmin klikkaamalla joko tehtävän oikeassa laidassa olevaa Kansio-painiketta tai minne tahansa painikkeiden ulkopuolella kyseisen tehtävän sisällä. Tehtävän tiedot -sivulla voit mm. lukea tehtävän kuvauksen, aloittaa ja lopettaa tehtävän, etsiä yhteystietoja ja tehdä päivittäisiä kirjauksia asiakkaalle.

Lue lisää »

7. AVAINTENHALLINTA

Ohjelma näyttää tehtävän yhteydessä avaimen kuvan, jos olet kuitannut kyseiseen tehtävään liittyvän avaimen itsellesi. Klikkaamalla Avain-painiketta voit jättää kommentin koskien kyseistä avainta tai merkitä sen palautetuksi. DomaCare Mobiilisovelluksen avulla voidaan myös hallinnoida asiakkaiden avaimia avainlistojen avulla.

Lue lisää »

8. TEHTÄVÄN TEKEMINEN

Työlistalla jokaisen tehtävän kohdalla näkyvien Aloitus- ja Lopetus-nappien avulla merkitset aloittaneesi tai päättäneesi kyseisen tehtävän. Lyhyesti ilmaistuna DomaCare Mobiilisovelluksessa tehtävän tekeminen koostuu kolmesta vaiheesta: 1) Tehtävän aloittaminen, 2) tehtävää koskevien kirjausten tekeminen ja 3) tehtävän lopettaminen sekä tietojen vahvistaminen.

Lue lisää »

9. LISÄÄ TEHTÄVÄ TAI KIRJAUS

Lisää tehtävä tai kirjaus -toiminto löytyy Työlista-näkymässä ohjelman oikeassa alakulmasta vihreän plus-painikkeen takaa. Tämän kautta voit helposti merkitä asiakkaalle ylimääräisen käynnin tai tehdä asiakasta koskevan kirjauksen.

Tehtävän ja kirjauksen lisääminen: Lue lisää »

10. NÄKYMÄN PÄIVITTÄMINEN

Päivitys-painiketta voit päivittää työlistan näkymän, jos esimerkiksi huonosta mobiiliverkosta johtuen työlista ei ole päivittynyt ajantasalle. Tämä toiminto tekee käytännössä siis saman kuin selaimessa refresh-toiminto.

11. TYÖAIKASEURANTA

Jos yrityksellesi on kytketty työaikaseuranta DomaCare Mobiilisovellukseen niin näet sivun alalaidassa Salkku-painikkeen, joka muuttaa väriä sen mukaan onko työajan seuraaminen päällä, poissa vai keskeytetty.

Lue lisää »

12. AJOPÄIVÄKIRJA

Jos yritykselläsi on käytössä Ajopäiväkirja-toiminto niin DomaCare Mobiilisovelluksen alalaidassa näkyy punainen Auto-painike. Tätä painiketta painamalla voidaan kytkeä ajopäiväkirja päälle ja pois.

Lue lisää »

13. OHJELMAN SULKEMINEN

Sulje-painikkeen avulla voit sulkea DomaCare Mobiilisovelluksen.