Varauskalenteria käytät lyhykäisyydessään näin.1. Luo varauskalenteriVarauskalenterien luominen ja muokkaaminen tapahtuu varauskalenterin vasemmalta puolen varauskalenterilistan yläpuolelta. Vihreällä plus-painikkeella luot uuden varauskalenterin, sinisellä kynä-painikkeella muokkaat valittuna olevaa kalenteria ja punaisella raksi-painikkeella poistat kalenterin. 


HUOM. Useimmiten varauskalenterit luodaan DomaCaren käyttöönoton yhteydessä eikä asiakkaan tarvitse välttämättä itse tehdä kalentereita. 


Lue lisää varauskalenterin luomisesta ja muokkaamisesta täältä »


2. Luo ryhmät tehtävänäkymäänTehtäväryhmät löytyvät varauskalenterinäkymästä työvuorojen alapuolelta erikseen listattuna. Ryhmien ideana on tehdä työvuorojen jakaminen mahdollisimman helpoksi, kun tulevat työvuorot voidaan esisuunnitella valmiiksi ilman että suunnitteluvaiheessa tiedetään kuka työvuoron tekee. 


Luo ryhmät tehtävänäkymään käyntien esisuunnittelua varten painamalla ryhmälistauksen yläpuolella olevaa Luo ryhmä -painiketta painamalla. 


Lue lisää tehtäväryhmien luomisesta täältä »


3. Aseta asiakkaille sopimukset


Varmista, että asiakkaille on asetettu tarvittavat palvelusopimukset laskutuksen onnistumista varten. Sopimuspohjaisten tuotteiden laskuttaminen vaatii, että jokaiselle asiakkaalle on kytketty palvelusopimus jonka piiriin hän kuuluu. 


Lue lisää sopimusten asettamisesta täältä »


4. Luo tehtävätTehtäviä voidaan lähtä luomaan klikkaamalla haluttua kellonaikaa varauskalenterista. Yleensä tehtävät luodaan tehtäväryhmien alle, mutta niitä on mahdollista luoda myös suoraan työntekijällekin. Tehtävän luominen avautuu uuteen ikkunaan. 


Lue lisää tehtävän luomisesta ja muokkaamisesta täältä »


5. Kohdista tehtävätTehtäviä voidaan kohdistaa työntekijöille joko manuaalisesti eli käsin siirtämällä tehtävät työntekijöille tai DomaCaren optimointiominaisuuden avulla. Optimointia käyttämällä voidaan tehtävien jako automatisoida ja optimointeja on mahdollista tehdä vaikka kesken päivän. 


Lue lisää tehtävien kohdistamisesta sekä käsin että optimoinnin avulla täältä »