PALVELUSETELI PÄIVÄMÄÄRÄRAJAUKSELLA

Tätä käytetään lähinnä jos ei ole rajapintaa käytössä.

Palveluseteleille voidaan luoda maksusääntöjä / osituksia normaalisti samalla tavalla kuin yllä tehtiin vuokran ositus, mutta jos palvelusetelille haluataan asettaa voimassaoloaika eli alku- ja loppupäivämäärä niin ne tulee tehdä valitsemalla Maksajan tiedot -napin painamisen jälkeen Palveluseteli päivämäärärajauksella -täppä ja Seuraava-painikkeella eteenpäin.

Palveluseteli päivämäärärajauksella avaa näkymän, jossa on listattu asiakkaalla olevat palveluseteli maksusäännöt. Jos lista on tyhjä niin maksusääntöjä ei ole. Luo uusi maksusääntö painamalla ikkunan vasemmasta alalaidasta Lisää palveluseteli -painiketta.

Avautuu uusi ikkunan johon voit määritellä maksusäännön nimen, voimassaolopäivämäärät, yhden palvelusetelin arvon ja käytössä olevien palvelusetelien määrän.

Painamalla Hahmo-painiketta Valitse maksaja -kohdassa pääset valitsemaan maksajan. Uuteen ikkunaan avautuu lista valittavissa olevista maksajista, raksi haluamasi maksaja ja paina OK-painiketta.

Painamalla Ostoskori-painiketta Tuotteet-kohdassa pääset valitsemaan tuotteen / tuotteet joihin palveluseteleitä käytetään. Uuteen ikkunaan avautuu lista valittavissa olevista tuotteista, raksi haluamasi tuotteet ja paina OK-painiketta.

Tekemäsi palveluseteleihin liittyvä maksusääntö näkyy nyt listalla. Pääset muokkaamaan maksusäännön tietoja painamalla haluttua kohtaa maksusäännössä. Kun olet valmis paina Valmis-painiketta.