DomaCare Mediin on mahdollista antaa käyttöoikeuksia DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Käyttöoikeuksien antaminen tapahtuu seuraavalla tavalla.

1. KÄYTTÖOIKEUKSIEN ANTAMINEN

a) Avaa Asetukset-välilehti.

b) Valitse puuvalikosta Käyttäjäasetusten alta Käyttäjät.

c) Valittu käyttäjä -kohdasta voit hakea joko jo järjestelmässä olevan käyttäjän tai luoda kokonaan uuden.

d) Täytä käyttäjälle henkilötunnus, toimikorttinumero ja SV-numero eli yksilöintitunnus. Nämä kolme kenttää ovat pakollisia, jotta käyttäjä saa oikeudet DomaCare Mediin. Jos tietoja ei ole täytetty oikein niin käyttäjä ei voi käyttää DomaCare Mediä

2. KÄYTTÖOIKEUKSIEN NÄKYMINEN KÄYTTÄJÄLLÄ

DomaCare-käyttäjä jolla on DomaCare Medin käyttöoikeus näkee nyt minkä tahansa asiakkaan oman sivun ylälaidassa eResepti-painikkeen. Painiketta painamalla pääsee kirjautumaan selaimessa toimivaan DomaCare Mediin. DomaCare Medi vaatii toimiakseen toimikortinlukijan ja DomaSigner-ohjelmiston.

3. KÄYTTÄJÄN LISÄÄMINEN DOMACARE MEDIIN

Kun olet antanut käyttöoikeudet DomaCaren kautta niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@invian.fi, jotta kyseinen käyttäjä saadaan lisättyä myös DomaCare Medi -eReseptijärjestelmään. Kun saat viestin asiakaspalvelultamme lisäyksestä niin käyttöoikeudet saanut henkilö voi alkaa käyttämään DomaCare Mediä.