DomaCare eReseptiin on mahdollista antaa käyttöoikeuksia DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Käyttöoikeuksien antaminen tapahtuu seuraavalla tavalla.

1. KÄYTTÖOIKEUKSIEN ANTAMINEN

a) Avaa Asetukset-välilehti.

b) Valitse puuvalikosta Käyttäjäasetusten alta Käyttäjät.

c) Valittu käyttäjä -kohdasta voit hakea joko jo järjestelmässä olevan käyttäjän tai luoda kokonaan uuden.

d) Täytä käyttäjälle henkilötunnus, toimikorttinumero ja SV-numero eli yksilöintitunnus. Nämä kolme kenttää ovat pakollisia, jotta käyttäjä saa oikeudet DomaCare eReseptiin. Jos tietoja ei ole täytetty oikein niin käyttäjä ei voi käyttää DomaCare eReseptiä.