Selainpohjaisen DomaCaren (DC2) pilotti on edistynyt kevään aikana paljon ja DC2:sta käyttää jo nyt useampi asiakkaamme. Kiitos jo tässä kohtaa teille kaikille, jotka olette mukana piloteissa!


Uudistuksen hyödyt

Selainpohjaiseen DomaCareen tullaan toteuttamaan sosiaalihuollon arkisto, jossa sosiaalihuollon asiakastiedot ovat ammattilaisen käytettävissä helposti ja tietoturvallisesti. Olemme myös tehneet DC2:seen useita parannuksia, jotta DomaCaren käyttö olisi entistäkin saumattomampaa ja kehitystyö jatkuu edelleen.


Lisätietoa sosiaalihuollon arkistoon liittyen löydät tukisivuillamme. Huomoithan, että sisältö näkyy vain tukisivun kirjautuneille käyttäjille.


Tilannetieto projektin etenemisestä

Ensimmäisessä vaiheessa DC2:ssa käytetään päivittäiskäyttöön liittyviä toimintoja ja laskutuksen ja asetuksien osalta käytetään edelleen työpöytäsovellusta (DC1). Mobiilin käyttö jatkuu normaalilla tavalla. Tulemme vaiheittain siirtämään DC1:n ominaisuuksia DC2:seen.


Miten valmistaudun muutokseen?

Selainpohjaiseen DomaCareen siirtyminen edellyttää toimenpiteitä sekä meiltä että DomaCare organisaationne pääkäyttäjältä. Ilmoitamme teille hyvissä ajoin ennen siirtymistä selainpohjaiseen DomaCareen ja ohjeistamme, miten voitte valmistautua muutokseen.