Pääkäyttäjät aktivoivat sellaisten henkilöiden puhelinnumerot +358 muodossa DC1 asetukset- välilehdellä käyttäjän tietoihin, jotka vastaavat selaimien aktivoinnista ja huomioivat, että käyttäjä ei aktivoi selainta laitteisiin, joissa hän ei sitä voi käyttää.

Numero aktivoidaan Asetukset- välilehden kohdasta aktivoi puhelinnumero. Valitse avautuvasta näkymästä Lisää uusi ja valitse valikosta Käyttäjän tiedot ja paina Lisää.

Tämän jälkeen työntekijälle, joka on kirjautumassa app.domacare.fi osoitteessa, asettaa Syötä puhelinnumero kohtaa kyseisen puhelinnumeron ja omat henkilökohtaiset DomaCare Käyttäjätunnuksen ja Salasanan kohtaan.
Tämän jälkeen kyseiseen puhelinnumeroon tulee aktivointikoodi, jonka työntekijä asettaa selaimeen kohtaan Syötä SMS-varmenne.

Selain pysyy aktivoituna jos käyttäjä ei poista selaimen keksejä tai mennyt incognito-tilassa ohjelmaan.

Käyttäjätunnusten hallinta on erittäin tärkeää ja työntekijöiden tunnusten voimassaolo on muistettava päättää, jos työsuhde päättyy.