Valitse aikajanalta tehtävä jota olet peruuttamassa ja avaa se kaksoisklikkaamalla. Alareunasta löydät "Peruuta tehtävä" -painike.

Joissakin tapauksissa sinun voi kuulua valita tehtävälle uusi tehtävätyyppi esim. Peruutettu alle 24 ja kuitata tehtävä normaalisti tehdyksi. Näistä organisaatioilla on omat sisäiset ohjeet.

Valitse avautuvasta ikkunasta syy. Pääkäyttäjä voi määrittää syyt DC1-asetuksissa kohdasta muut asetukset.

Huom! Peruutatko vain yksittäisen tehtävän vai toistuvuuden. Tämän jälkeen tehtävä muuttuu harmaaksi.

Jos haluat palauttaa peruutetun tehtävän, avaa tehtävä uudelleen ja valitse alhaalta "Jatka Tehtävää".

Valitse, jatketaanko yksittäistä tehtävää vai toistuvuutta.