DomaCareen ei valitettavasti vielä ole iOS-mobiilisovellusta. Iphonessa DomaCarea käytetään selaimen kautta osoitteessa app.domacare.fi. Suosittelemme käyttämään Chrome-selainta. Se mitä selaimessa näet riippu oikeustasostasi ja selainversio ei vielä vastaa android-sovellusta kaikilta ominaisuuksilta.

Olethan yhteydessä organisaatiosi DomaCare -pääkäyttäjään puhelinnumerosi aktivointiin.

Ohjeet:

Pääkäyttäjä lisää DomaCaren pöytäversiossa sinun tai esihenkilön käyttäjätietoihin puhelinnumeron muodossa +358, jonne lähetetään DomaCare varmenne.

Aktivoi numero asetukset -> aktivoi puhelinnumero kohdasta.

Tämän jälkeen mene Chrome- selaimella osoitteeseen app.domacare.fi. Syötä sinne puhelinumero, käyttäjätunnus ja salasana.

Tämän jälkeen saat aktivointikoodin. Lisää saamasi aktivointikoodin jonka jälkeen pääset kirjautumaan DomaCareen.

Ja nyt voit kirjautua omilla tunnuksillasi DomaCareen.