Kirjaukset-kohdassa käyttäjä voi nyt suodattaa useampia symboleita ja alasymboleita samanaikaisesti tietyltä aikaväliltä.
 Uuden raportin pääset kirjaamaan joko "Lisää raportti" - kohdasta tai yleisnäkymästä vihreän plus- painikkeen takaa.

Tulosteet

Toistaiseksi jos haluat tulostaa suodatetun haun, paina CTRL+P tai selaimesta löytyvää tulostusvalintaa. (tulostus ominaisuus tulee myöhemmin)

Yksittäisen kirjauksen saat tulostettua kirjauksen päässä olevasta tuloste painikkeesta.

Tai voitte pyytää lisäämään tulosteen näkymään DC1 tuki@domacare.fi  lisätietoja täältä.