Toistaiseksi uudet työntekijät lisätään DC1
Pääkäyttäjät Luo uusi käyttäjä (Asetukset-välilehti)
Muiden tasojen käyttäjät Luo uusi käyttäjä (Käyttäjän luonti -välilehti)

Kun Invian on lisännyt taustatiedot  ja olette luoneet DC:ssä käyttäjät niin voitte DC2 kohdasta käyttäjät lisätä työntekijöille oikeat TES ja työaikaprosentin. Tuntityöntekijän palkkatieto laitetaan DC1:ssä käyttäjätietojen taakse kohtaan tuntipalkka, kk-palkkaisen tieto tulee palkanlaskentajärjestelmästä, lisäksi myös ulkoisen järjestelmän tunnisteen tulee laittaa käyttäjän ID tai palkanmaksujärjestelmän ID. Voi olla rajapinta kohtaisia eroja.

Käyttäjät luodaan vielä DC1,mutta voit sen jälkeen muokata käyttäjän tietoja DC2:ssa

Valitse käyttäjä

Valitse työehtosopimukset kohdasta oikea tes ja  lisää FTE = työaikaprosentti esim: 100 = 100% 50 = 50% tallenna.
Työehtosopimus voi olla sama eri työehtosopimuksien takana, mutta esim. tuntipalkkalaisilla on eri sopimus, kuin kuukausipalkkalaisia.