Toistaiseksi uudet työntekijät lisätään DC1
Pääkäyttäjät
Luo uusi käyttäjä (Asetukset-välilehti)
Muiden tasojen käyttäjät Luo uusi käyttäjä (Käyttäjän luonti -välilehti)

Kun Invian on lisännyt taustatiedot  ja olette luoneet DC:ssä käyttäjät niin voitte DC2 kohdasta käyttäjät lisätä työntekijöille oikeat TES ja työaikaprosentin. Tuntityöntekijän ja kk-palkkaisen palkkatieto tulee palkanlaskentajärjestelmästä.

Käyttäjät luodaan vielä DC1,mutta voit sen jälkeen muokata käyttäjän tietoja DC2:ssa

Valitse käyttäjä DC2

Valitse työehtosopimukset kohdasta oikea tes ja  lisää FTE = työaikaprosentti esim: 100 = 100% 50 = 50% tallenna.
Työehtosopimus voi olla sama eri työehtosopimuksien takana, mutta esim. tuntipalkkalaisilla on eri sopimus, kuin kuukausipalkkalaisia.

Ulkoisen tunnisteen tulee olla sama kuin palkanmaksujärjestelmässä. (Kuvassa esimerkki Netvisorista)