Tietyn asiakkaan reseptejä pääset tarkastelemaan etusivun ylälaidassa olevaa Asiakkaiden reseptit -painiketta painamalla.

Valitse ensin vetovalikoista yksikkö ja tämän jälkeen asiakas. Hae asiakkaan reseptit painamalla Tee haku -painiketta.

a) Reseptien lajittelu: Voit lajitella asiakkaan reseptit minkä tahansa sarakkeen mukaan laskevasti tai nousevasti painamalla sarakkeen otsikkoa.

b) Reseptin tila: Näet reseptirivillä Tila-sarakkeessa sinisen symbolin mikä kertoo ettei reseptiä ole vielä haettu apteekista. Keltainen kertoo, että osa reseptistä on toimitettu asiakkaalle ja punainen, että resepti on toimitettu kokonaan.

Ei toimitettu

Toimitettu osittain

Toimitettu kokonaan

c) Reseptin tiedot: Voit tarkastella reseptin tietoja painalla kunkin rivin lopussa olevaa sinistä info-ikonia. Avautuvan info-ikkunan kautta reseptiä voi muokata tai reseptin voi kokonaan mitätöidä.