Jotta DomaCaren PSOP-integraatio toimisi tulee sinun asettaa parastapalvelua.fi-sivuilta rekisteröitymisen yhteydessä saamasi tunnukset sekä PSOP-alue DomaCareen.

HUOM. Tämä vaihe tulee tehdä vain ensimmäisellä kerralla uutta PSOP-aluetta lisättäessä.

1. PSOP-ASETUKSET

PSOP-alue ja siihen liittyvät tunnukset asetetaan DomaCaren Asetukset-välilehden kautta.

a) Avattuasi Asetukset valitse vasemmanpuoleisesta puuvalikosta kohdan Ohjelman rakenne alta PSOP-asetukset -alakohta.

b) Lisää alue -painiketta painamalla luot yllä olevaan taulukkoon uuden tyhjän PSOP-alueen, johon voit asettaa vaadittavat tiedot.

HUOM. Voit asettaa useita alueita painamalla Lisää alue -painiketta niin monta kertaa kuin tarvit alueita.

2. PSOP-ALUEEN ASETTAMINEN

Pääset muokkaamaan äsken luodun PSOP-alueen tietoja klikkaamalla alueriviltä haluamaasi saraketta.

a) Alue: Aseta nimi luomallesi alueelle johon palvelusetelit ovat kytketty. Esimerkkikuvassa maksajana on Oulun kaupunki niin nimeämme alueen Ouluksi.

b) Käyttäjätunnus: Aseta tähän käyttäjätunnus, joka on aktiivinen parastapalvelu.fi-sivustolla. Suosittelemme yleistunnusta esim. psopkirjaaja@yrityksenne.fi. HUOM! Muista päivittää salasana myös tänne kun muutat sitä. Kannattaa laittaa muistutus kalenteriinne esim. kerran kuukaudessa salasanan vaihdolle, sillä tunnus lukittuu mikäli vanhentuneella salasanalla yritetään lähettää tapahtumia tai hakea setelitietoja liian monta kertaa.

c) Salasana: Aseta tähän PSOP-tuottajaksi rekisteröitymisen yhteydessä saamasi salasana. Eli sama salasana jolla kirjaudut parastapalvelua.fi-sivulle.

d) Y-tunnus: Aseta tähän yrityksesi Y-tunnus, jonka olet asettanut PSOP-palveluun rekisteröinnin yhteydessä.

e) Osatunnus: Osatunnuksia käytetään yleensä isoissa yrityksissä, joissa on useita yksiköitä. Osatunnuksen asetat parastapalvelua.fi-sivulla Yrityksen tiedot -välilehdellä Toimipaikat: kohta Palveluntuottajan koodi. Lue lisää osatunnuksesta täältä.

f) Maksaja: Aseta kyseisen alueen PSOP-palveluseteleiden maksaja. Laskutuksen yhteydessä PSOP-palvelusetelit lähetetään PSOP-palveluun laskutettavaksi kyseiseltä sopimusasiakkaalta. Maksaja-solua klikattaessa aukeaa uusi ikkuna, josta voit etsiä ja valita sopivan maksajan. Jos et löydä oikeaa maksajaa järjestelmästä niin ohjeet sopimuksen asettamiseksi löydät täältä.

g) Poista: Sarakkeesta löydät punaisen raksin jokaisen PSOP-aluerivin jäljestä. Raksia painamalla voit poistaa alueen.

UUSI PARASTA PALVELUA SIVUSTO

https://parastapalvelua.fi/webv2/authenticate/serviceprovider

Uuden ympäristön toimipaikan taakse täytyy käydä laittamassa "toimipaikan tunniste toiminnanohjausjärjestelmässä" Jokin tunniste mikä asetetaan myös Doman osatunnus kenttään.

Uutta puolta pitäisi käyttää kun muutetaan yrityksen tietoja.

Asiakkaan tietoja käsitellään vanhalla puolella