HUOM. Oikealla oleva kuva näyttää DomaCare Mobiilisovelluksen kirjautumisikkunan. Alla merkityt toiminnot löytyvät kuvaan vastaavilla numeroilla merkittynä. Kuva avautuu isommaksi klikkaamalla.

1. KIRJAUTUMINEN

DomaCare mobiilisovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin työpöytäsovellukseenkin. Tunnukset saat esimieheltäsi tai yrityksesi DomaCare-pääkäyttäjältä. Mikäli otat sovelluksen ensimmäistä kertaa käyttöön, seuraa alla olevia ohjeita IMEI-koodin aktivoinnista.

2. IMEI-KOODIN AKTIVOIMINEN

a) Ensimmäisellä kirjautumiskerralla ilmoita kirjautumisikkunan oikeassa alalaidassa oleva IMEI-koodi Invianin asiakaspalveluun info@invian.fi, joka aktivoi kyseiselle puhelimelle käyttöoikeuden DomaCare-sovelluksen käyttöön.

HUOM. Voit lähettää IMEIn suoraan puhelimesta painamalla DomaCaren kirjautumisnäkymässä hetken aikaa IMEI-koodia. Tämän jälkeen puhelin pyytää sinua valitsemaan sähköpostiohjelman jolla lähetät IMEIn info@invian.fi osoitteeseen. Mikäli yrityksesi nimi ei selviä sähköpostiosoitteesta niin laitathan viestiin IMEIn lisäksi yrityksen nimen.

b) Vastaavasti IMEI-koodilla voidaan myös sulkea DomaCaren käyttö esimerkiksi tapauksessa jossa puhelin katoaa tai varastetaan. Suosittelemmekin siksi pitämään aina ajantasaista listaa yrityksen käytössä olevien DomaCare mobiilisovellusten IMEI-koodeista.