Ennen Sosiaalihuollon Asiakastietovarannon käyttöönottoa varmista, että olette saaneet tarvittavat rekisterinkäyttöoikeudet hyvinvointialueeltanne ja virallisen hyväksynnän Kanta-palveluilta. Nämä ohjeet ovat alustavia, ja aktiivisen kehitys- ja testausvaiheen aikana, prosessiin ja järjestelmän toimintoihin voi tulla muutoksia. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja informoimme teitä kaikista uusista päivityksistä.

Tässä ohjeessa käymme läpi, kuinka voit varmistaa, että Symbolikirjauksella tehdyt kirjaukset sekä erikseen lähetettävät lomakkeet siirtyvät oikeaoppisesti Sosiaalihuollon Asiakastietovarantoon käyttämällä Sote-ammattikorttia.

Kun teet kirjauksen, valitse Symbolikirjaus-vaihtoehto. Näin kirjauksesi siirtyvät automaattisesti ja virheettömästi Sosiaalihuollon Asiakastietovarantoon. (vaatien, että käyttäjätunnukseesi on lisätty vaadittavat tiedot)

Siirrot kohdasta pääset katsomaan lähetetyt tiedot. Ohjelma vaatii katseluun syyn.