DomaCare eResepti aukeaa automaattisesti tietokoneesi oletusselaimeen, kun klikkaat työpöydälläsi olevaa DomaCare eResepti -ikonia tai etsimällä sovelluksen käynnistysvalikosta. DomaCare eResepti -ikonia tuplaklikkaamalla reseptisovellus aukeaa tietokoneesi oletusselaimeen. Google Chrome tulee olla asetettuna oletusselaimeksi.

a) DomaCare eResepti -ikoni

b) DomaCare eResepti -käynnistävalikossa

1. Yhteyden muodostaminen

Näyttösi oikeaan alalaitaan tulee pieni ikkuna joka kertoo kirjautumisesi tilan. Voit sulkea Domasignerin klikkaamalla kyseisen ikkunan laidassa olevaa rastia.

a) Ei yhteyttä: Kun yhteyttä ei ole ponnahdusikkuna näyttää punaista väriä.

b) Yhteys / ei kirjauduttu: Kun DomaSigner on muodostanut yhteyden DomaCaren palvelimiin, mutta et ole vielä kirjautunut toimikortillasi sisään niin ponnahdusikkunan värit ovat oranssit.

c) Yhteys / kirjauduttu: Kun yhteys DomaCare eReseptiin on muodostettu ja olet kirjautunut toimikortillasi onnistuneesti sisään niin ponnahdusikkuna muuttuu vihreäksi.

2. Toimikortilla kirjautuminen

Mikäli toimikorttisi ei ole asetettuna kortinlukijaan niin näet seuraavan viestin selaimessasi. Aseta tällöin kortti lukijaan jatkaaksesi kirjautumista.

HUOM. DomaCare eResepti kirjaa käyttäjän ulos sovelluksesta mikäli käyttäjä on ollut liian kauan tekemättä mitään. Tällöin näet alla olevan ilmoituksen. Käynnistä sovellus klikkaamalla DomaCare eResepti -ikonia työpöydälläsi ja kirjaudu sisälle uudestaan.

Kun toimikorttisi on lukijassa niin mPollux-kortinlukijaohjelmisto kysyy sinulta toimikorttisi perustunnusluvun (Pin1).

3. Onnistunut kirjautuminen

Kirjautumisen onnistuttua näet selaimessa ensiksi omat tietosi.

Paina Siirry eReseptiin -nappia. Tämän jälkeen aukeaa eReseptin etusivu.