HUOM. Oikealla oleva kuva näyttää DomaCare Mobiilisovelluksen kirjautumisikkunan. Alla merkityt toiminnot löytyvät kuvaan vastaavilla numeroilla merkittynä. Kuva avautuu isommaksi klikkaamalla.

1. KIRJAUTUMINEN

DomaCare mobiilisovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin työpöytäsovellukseenkin. Tunnukset saat esimieheltäsi tai yrityksesi DomaCare-pääkäyttäjältä. Mikäli otat sovelluksen ensimmäistä kertaa käyttöön, seuraa alla olevia ohjeita laitteen tunniste -koodin aktivoinnista.

2. LAITTEEN TUNNISTE -KOODIN AKTIVOIMINEN

HUOM. Laitteen tunniste -koodista käytetään myös nimiä Android ID ja Device ID. Aiemmin käytössä on ollut IMEI-koodi, joka on näkynyt vastaavassa paikassa.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla ilmoita kirjautumisikkunan oikeassa alalaidassa oleva laitteen tunniste -koodi pääkäyttäjällenne, joka voi aktivoida puhelimen DomaCaren Asetukset-välilehdellä. Myös Invianin asiakaspalvelu (tuki@domacare.fi) voi tarvittaessa aktivoida puhelimen.

HUOM. Voit lähettää laitteen tunniste -koodin suoraan puhelimesta painamalla DomaCaren kirjautumisnäkymässä hetken aikaa koodia. Tämän jälkeen puhelin pyytää sinua valitsemaan sähköpostiohjelman jolla lähetät koodin tuki@domacare.fi osoitteeseen. Mikäli yrityksesi nimi ei selviä sähköpostiosoitteesta niin laitathan viestiin lisäksi yrityksen nimen.

Vastaavasti laitteen tunniste -koodilla voidaan myös sulkea DomaCaren käyttö esimerkiksi tapauksessa jossa puhelin katoaa tai varastetaan. Suosittelemmekin siksi pitämään aina ajantasaista listaa yrityksen käytössä olevien DomaCare mobiilisovellusten laitteen tunniste -koodeista.