1. ANDROIDIN AKTIVOINTI (pääkäyttäjä)

Lisää omaan tai esihenkilön käyttäjätietoihin puhelinnumero muodossa +358, jonne lähetetään DomaCare varmenne.

Aktivoi numero asetukset -> aktivoi puhelinnumero kohdasta.

2. LAITTEEN AKTIVOINTI PUHELINNUMEROLLA (käyttäjä)

Lataa Play-kaupasta DomaCare-sovellus. Pyydä esihenkilöltä tai organisaationne DomaCare pääkäyttäjältä puhelinnumero, jonne varmenne lähetetään. Numero tulee laittaa +358 muodossa.

Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat myös samoilta henkilöiltä. Paina aktivointi.

Varmenne lähetetään tekstiviestillä kyseiseen puhelinnumeroon ja vastaanottaja toimittaa sen laitteen aktivoitsijalle.
Laita varmenne aktivointikoodi kohtaan ja paina lähetä koodi. Tämän jälkeen pääset sisälle järjestelmään.

Toinen vaihtoehto on aktivoida puhelin aktivointikoodilla, jolloin painat ensimmäisen kuvan kohdassa Peruuta ilmoita kirjautumisikkunan oikeassa alalaidassa oleva laitteen tunniste -koodi (pitkä numero ja kirjainsarja) pääkäyttäjällenne, joka voi aktivoida puhelimen DomaCaren Asetukset-välilehdellä aktivoi puhelin kohdassa.

Puhelin on aktivoitu, kun numerokirjainsarjan alla lukee organisaation nimi.