Asiakkaat välilehden kautta voit siirtyä asiakkaiden tietoihin, sekä hakea asiakkaita perustietojen perusteella, sekä tarkistella yksikön huonelistaa ja poissaoloseurantaa.

1. Asiakkaat-välilehti

Tällä välilehdellä voit katsella yrityksesi yksiköitä ja asiakkaita. Oikeustasostasi riippuu mitkä yksiköt näet listalla.

2. Hakutoiminto

Etsi asiakas esimerkiksi nimen perusteella.

3. Yksiköt

Näet yksikön asiakaslistan klikkaamalla yksikköpaneelia mistä tahansa värillisen taustavärin kohdalta. Asiakaslistaa ja muita ohjelman sisältämiä taulukkomuotoisia listoja voit järjestää sarakkeiden mukaan klikkaamalla harmaalla taustalla olevaa otsikkoa, esim. yllä olevassa kuvassa ”Huone #” tai ”Sukunimi”.

4. Asiakassivulle

Asiakkaan sivulle siirtyminen tapahtuu klikkaamalla asiakkaan riviä joko yksikön listalta tai hakutuloksista.

5. Poissaoloseuranta

Poissaoloseurannan kautta näet halutun yksikön ja aikavälin osalta paikalla ja poissaolojaksot.

6. Ryhmäkirjaus

Ryhmäkirjauksen kautta voit kirjata usealle asiakkaalle samaan aikaan. Tämä on hyödyllinen toiminto esim. viriketoiminnan kirjaamisessa.

7. Uuden asiakkaan lisääminen

Lue lisää uuden asiakkaan lisäämisestä täältä »