Voit lisätä DomaCareen uuden asiakkaan seuraavalla tavalla Asiakkaat-välilehdellä:

a) Klikkaa ”Lisää uusi asiakas” Asiakkaat-välilehden vasemmasta alalaidasta.

HUOM. Käyttäjän oikeustasossa tulee olla asiakkaan luonti-oikeus, jotta asiakkaan luonti on sallittu. Lisää uusi asiakas- nappula ei ole näkyvillä, jos oikeustasosi ei salli uusien asiakkaiden lisäämistä.

b) Täytä asiakkaan perustiedot: nimi, yhteystiedot, henkilötunnus, tulopäivä, yksikkö.

Huom. Asestuksistanne riippuen, voi olla, että yrityksenne asiakkaan lisäämis palkissa voi olla oletuksena tiivisnäkymä. Voit halutessasi valita ylälaidan pudotusvalikosta laajennetun näkymän.

c) Asiakkaan lisäys-näkymässä voit myös valita minkä tyyppiseen hoitoilmoitukseen asiakas kuuluu.

d) Lopuksi paina ok. Ohjelma kysyy avoimen hoitojakson tietoja, täytä ne ja tallenna. Siirryt asiakkaan sivulle ja voit täydentää asiakkaan tietoja.

Tutustu THL Hilmo-oppaaseen täältä->