1. Asiakkaan voimassa oleva lääkelista sisältää seuraavat tiedot: Lääkkeen tyyppi, dosettilääke, annosjakelu, tarkoitus, nimi, lääkkeen rekisteritiedot, annostus, antoajankohdat, huomioitavaa (esim. poikkeusajat), alkupäivä, loppupäivä, muokkausaika, muokkaaja ja muokkauksen syy, muokkaustoiminto ja poistotoiminto.

2. Uuden lääkkeen voi lisätä näkymän alaosasta. Lääkkeen nimeen voi kirjoittaa rekisterissä olevien lääkkeiden lisäksi myös muut asiakkaan lääkelistalle tarvittavat asiat, kuten vitamiinit ja laastarit.

3. Tarvittavien lääkkeiden seuranta tapahtuu kohdasta ”Lääkeseuranta”:

Valitse annettu lääke ja annostus sekä annon syy. Tämän jälkeen lisää lääke annettujen lääkkeiden listalle. Ohjelma generoi tästä samalla raportin päivittäiskirjauksiin:

4. Lääkepoikkeaman voi kirjata DomaCaren kautta. Pääkäyttäjänne voi pyytää sen aktivointia meiltä tai lähettäkää toiveenne palautekanavan kautta.