Kirjauduttuasi sisään DomaCareen aukeaa ensimmäiseksi ohjelman etusivu, jolta näet monia oleellisia tietoja ja viestejä sekä voit siirtyä ohjelman eriosioihin.

1. Välilehdet

Ohjelman sisällä navigointi tapahtuu välilehtien kautta. Välilehdiltä löydät kaikki tärkeimmät osiot käyttäjäroolisi mukaan eli näet vain ne välilehdet jotka ovat liitetty sinun käyttäjärooliisi. Välilehtiä ovat esimerkiksi:

• Asiakkaat
  • Laskutus
  • Kalenteri
  • Keskustelu
  • Tilastot
  • Varaukset
  • Käyttäjän luonti

2. Ylävalikko

Ohjelman yläreunasta löydät seuraavat toiminnot:

• Asiakkaiden syntymäpäivät
  • Käyttäjien välinen viestitoiminto
  • Ylläpidon viestit (tietoa päivityksistä)
  • Palautekanava tukipyyntöjä ja kehitysideoita varten
  • Fontin suurennustyökalu (emme suosittele yli 120% asetusta koska kaikki näkymät eivät toimi toivotulla tavalla)
  • Käyttäjän henkilökohtainen muistio
  • Käyttäjän omat tiedot
  • Käyttöohje (avaa ohjesivuston nettiselaimeen)
  • Ohjelman lukitus hetkellistä työn keskeytymistä varten
  • Uloskirjaustoiminto
  • Ohjelman sulkemistoiminto (toiminto kirjaa samalla myös käyttäjän ulos).

3. Pikatulostus

Pikatulostustoiminnon kautta voidaan tulostaa mm. lähetteet ja erilaiset yhteenvedot, kuten kysymykset lääkärille lääkärinkiertoa varten. Pikatulosteeseen voidaan räätälöidä haluttuja yhteenvetoja asiakkaidemme toiveiden mukaan. Tällaisia ovat esim. erilaiset listaukset: omaisten yhteystiedot juhlakutsuja varten tarra-arkki -muodossa, asiakkaiden luona käyneiden eri hoitajien määrät per kuukausi jne.

4. Uusimmat raportit

Tätä kautta näet esimerkiksi edellisen kolmen vuorokauden kirjaukset kuvien kera kaikkien asiakkaidesi osalta. Voit suodattaa näkymää yksiköittäin.

5. Kalenterimuistutukset

Yksikkösi kalenterimuistutukset, jotka on merkitty näytettäväksi etusivulla. Kalenterimuistutusten kautta voidaan esim. kuitata lääkärikäynnit suoraan asiakkaan päivittäiskirjauksiin. ”Muokkaa”-napin kautta voit suodattaa näkymää.

6. Järjestelmän ilmoitukset

Tässä näet ohjelman generoimat huomiot, joita voi suodattaa muokkaa-toiminnon kautta. Tätä kautta saat nähtäville esimerkiksi annetut tarvittavat lääkkeet, asiakkaiden palvelusuunnitelman päivitystarpeen (mikäli prosessit ovat käytössä) ja EBMeDS-havainnot (ns. virtuaalinen terveystarkastus, mikäli käytössä).