Ennen Sosiaalihuollon Asiakastietovarannon käyttöönottoa varmista, että olette saaneet tarvittavat rekisterinkäyttöoikeudet hyvinvointialueeltanne ja virallisen hyväksynnän Kanta-palveluilta. Nämä ohjeet ovat alustavia, ja aktiivisen kehitys- ja testausvaiheen aikana, prosessiin ja järjestelmän toimintoihin voi tulla muutoksia. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja informoimme teitä kaikista uusista päivityksistä.

Voit tehdä hakuja esimerkiksi hyvinvointialueen asiakasmerkintöihin käyttämällä Rekisterihaku-toimintoa asiakkaan sivuila
Valitse haluamasi merkintöjen Dokumenttiryhmä, josta haluat tehdä hakuja
Valitse katseltavan dokumentti ja paina salkun kuvaa rivin päästä

Valitse tarkasteltava asiakirja ja klikkaa rivin lopussa olevaa salkkuikonia sen avaamiseksi.

Asiakirja avautuu valinnan ja salkkuikonin klikkauksen jälkeen