Asiakkaan asetuksista löytyy asiakkaan sopimushistoria. Pääset täältä lisäämään asiakkaalle voimassaolevan sopimuksen.
Valitset sopimuksen alkupäivämäärä, sopimus ja paina lisää uusi sopimus.
Sopimushistoriasta näet vanhat sopimukset ja nämä on syytä jättää näkyviin laskutukseen liittyen.

Sopimukset, tuotteet ja laskutus tehdään toistaiseksi vielä DC1 Laskutus DC1.

Vink!
Jos lisäsit sopimuksen DC2 ja se ei näy heti DC1, niin kirjaudu ulos DC1 ja takaisin.