Asiakaslista löytyy hahmo-ikonin kautta

Listan näkymää voi myös leventää painamalla DomaCare sanan vieressä olevaa väkästä, jolloin esille tulee myös teksti ikoneille.Ylhäällä olevaan Hae-kenttään voit kirjoittaa haettavan asiakkaan nimen, id:n, hetu:n, osoitteen ym. Jos käyttäjän oikeustasossa on oikeus myös poistettuihin asiakkaisiin kannattaa laittaa täppä kohtaan poistetut asiakkaat. Voit myös vain klikata yksikköä, jonka asiakaslistaa haluat selata.
Asiakaslistassa näkyy asiakkaat, joihin on käyttöoikeuden mukaisesti oikeus. Huomioitavaa on, että siellä näkyy myös asiakkaat joilla on toissijaiset yksiköt, joihin käyttäjillä on oikeus.

Yksikön listan päästä löydät tiedot kuinka monta asiakasta yksikössä on paikalla ja pois. Näet myös yksikön tiedot ja voit vaihtaa näkymän huone näkymäksi. Huone näkymässä näet yksikön huoneiden tiedot ja voit oikeustasosta riippuen muokata ja lisätä uusia huoneita.
DC1 poiketen on huoneisiin lisätty myös mahdollisuudet sänkypaikkoihin.


Alhaalla oikealla on vihreä pallo, josta voit lisätä uuden asiakkaan.


Täytä avautuvaan ponnahdusikkunaan asiakkaasta tiedossa olevat tiedot.

HUOM! Jos lisäät uuden asiakkaan DC2 ja asiakas ei tule näkyviin DC1 asiakaslistaan, kirjaudu ulos DC1 ja kirjaudu uudelleen sisään.