DC1 version infolaatikko löytyy DC2 versiossa nimellä Tiedot, joka löytyy asiakassivulta yleisnäkymästä.

Voit tehdä merkinnän kahdella tavalla joko "Lisää uusi info" painikkeesta tai asiakastietojen alta sinisestä info kuvasta.

Lisää uusi info - painikkeesta pääset kirjoittamaan tiedon samoin kuin DC1 versiossa. Tiedon kirjoituksen jälkeen paina Lisää painiketta jotta tieto tallentuu.

Painamalla sinistä info kuvaketta avautuu näkymä jossa voit lisätä infon tai lukea kaikki siihen kirjoitetut tiedot.