Asiakkaan tulee tilata rapinta tunnukset portaali@palse.fi. Rajapinta tunnukset asetetaan DomaCaren Asetukset-välilehti ja kohdasta palvelusetelijärjestelmien asetukset painamalla +uusi. Tunnus on usein muotoa yritys-domacare-api ja salasanan saatte sieltä portaalista. Lisäyksen jälkeen salasanan näkyy neljänä tähtenä.

Kun asiakkaalle on haettu seteli tulee asetukset - välilehti palvelusetelijärjestelmien asetukset näkymään kohtaan Palse sääntökirjat automaattiseesti.

HUOM!

Joidenkin hyvinvointialueen sääntökirjat voivat velvoittaa vakiotekstejä ja tämän tiedon saatte heiltä. Tieto asetetaan vakioteksti kohtaan.