Pääset lisäämään uuden rajoitustoimenpiteen "Lisää" painikkeen kautta ylhäältä oikealta. Avautuu uusi ikkuna, josta pääset alasvetovalikosta valitsemaan mitä rajoitustoimenpidettä olet tekemässä. (Näkymä riippuu mitä rajoitustoimenpiteitä teille on kytketty päälle. Tilaukset tuki@domacare.fi)

Lisää painikkeesta  avautuu näkymä jossa voitte valita kategoriasta Kehitysvammaisten rajoitustoimenpiteet tai Lastensuojelun rajoitustoimenpiteet.

Jonka jälkeen voitte Tyypista valita oikean vaihtoehdon
Ja lähteä täydentämään tarvittavat merkinnät

Ja lopuksi painaa Tallenna painiketta.
Tämän jälkeen pääset katsomaan / muokkaamaan merkintää kynän kautta tai poistamaan roskiksen kuvasta, riippuen oikeustasostasi.

Android-sovellus ohjaa jatkossa käyttämään tätä samaa näkymää ja sivua.