Yleisnäkymän alaosasta vihreästä plus painikkeesta pääsee nopeasti lisäämään uuden tehtävän, -kirjauksen tai -palveluita.

Yleisnäkymää pääset muokkaamaan juuri sen näköiseksi kuin haluat raahaamalla laatikoita tai vetämällä oikealla alakulmasta näkyvästä nuolesta laatikkoa isommaksi tai pienemmäksi. Näkymän oikealta puolelta ylhäällä puolestaan löytyy asetukset painike, jonka kautta pääset valitsemaan mitä asioita yleisnäkymässä haluat näkyvän.

Asiakkaan tietojen sivussa olevista kahdesta nuolesta pääset tiivistämään yleistietojen näkymää.