Työvuorojen suunnittelun jälkeen vuorot tulee julkaista. Julkaisu näkymä löytyy varaukset näkymän valikosta, kohdasta "Julkaisunäkymä" .

Julkaisunäkymässä valitset oikean aikavälin ja paina hae.

Sen jälkeen voit valita julkaistavan jakson.

Voit myös tarkistella tässä näkymässä, että kaikki työntekijät nousee valintaan. Näkymän saat auki rivin päässä olevista nuolista. Kun kaikki näyttävät hyvältä voit valita seuraavan ja siirryt validaatio kohtaan.

Kun suunnittelu vaiheessa on jo korjattu virheet niin tässä vaiheessa voit vaan siirtyä seuraavaan. Jos tässä kohtaan tulee huutomerkkejä tulee virheet korjata ennenkuin voit jatkaa.

Ennen julkaisua tulee vielä Esikatselu ja julkaise näkymä, jossa voit tarkistaa vielä onko kaikki ok ja sen jälkeen vain Julkaise.

HUOM! Julkaistua listaa ei voi enää muokata.

Julkaistut listat löytyy "Julkaistut työvuorot" .