Näkymään pääset varaukset näkymän työvuorot kohdasta.

Tässä näkymässä näet koko suunnittelujakson vuorot kerralla. Näytön koosta ja skaalauksesta riippuen voit joutua liikuttelemaan näkymää keskellä olevasta palkista. Yllä oleva kuva on kaappaus kannettavan näytöstä ja alempi kuva ulkoisesta näytöstä. Näytön näkymää voi muokata esim. selaimen asetuksista ja koneen asetukista.
eli ylemmässä kuvassa näkee vain 2 vk päivät, mutta alemassa koko 3 vk, joka on suunnittelujaksona.

Ylä laidasta voit hakea työntekijöitä nimellä, valita suunnittelujakson, järjestää työntekijät aakkosjärjestykseen ja siirtyä suoraan takaisin varauosioon

Näkymän alareunassa näkyy työvuorot, jotka on suunniteltu ryhmiin. Täältä voit raahata ne työntekijän riville.

Kun olet raahannut vuorot työntekijän riville näet yhteenveto kohdassa tuntimäärät.  Tässä kuvakappauksessa ollaan  6 vk tasoittumisjakson jälkimmäisellä kolmella viikolla jolloin suunnittelu raja on 230 tuntia.  Työntekijöillä ei ole ollut työvuoroja edellisellä 3 vk jaksolla ja tämän vuoksi tunnit ovat vain juuri siirrettyjen vuorojen mukaiset.
Jii Handelle lisätty edelliselle 3 vk suunnittelu jaksolle yksi vuoro ja nyt näette, että hänen kokonaistunnit muuttuivat myös nyt olevalle suunnittelu jaksolle.

Rivillä olevaa plussaa painalla tulee näkyviin "lisää työvuoro"
Täältä voit suunnitella työntekijälle joko kaikki vuorot suoraan tai sellaiset vuorot, jotka ei toteudun tehtäväryhmän mukaisesti. esim vapaat, sairaslomat yms. esimerkissä lisättiin Jii Handelle 24.7 aamuvuoro ja alla näette vaikutuksen tunteihin.

Painamalla mustaa ratasta saat tarkistettu nopeasti onko suunnittelussa jaksossa tessin liittyviä virheitä tai puutteita.

Vihreä väkänen kertoo, että kaikki on kunnossa.

Esimerkiksi tässä on tehty päällekkäisiä vuoroja. Korjaamalla vuorot pääset eteenpäin.

Suunnittelun jälkeen työvuorot tulee julkaista.