DC2 eli selainversioita käytetään app.domacare.fi osoitteessa. Kirjautuminen vaatii, että käyttäjän puhelinnumero on lisätty +358 muodossa käyttäjän tietoihin ja aktivoitu asetukset -> aktivoi puhelinnumero.

Varaukset välilehdeltä pääset työvuorosuunnitteluun. Nämä on yhdistetty, jotta on helpompi suunnitella tehokkaita työvuoroja, kun samassa näkymässä näkee niin tehtävät kuin työvuorot

Työntekijän janalla näet miten tunnit toteutuu suunnittelu rajaan verrattuna

Haulla voit hakea työntekijää tai asiakasta nimellä tai tehtävän tai toistuvuus ID :llä

Varaukset välilehden näkymää voit muokata:

• Päivämäärän mukaan
  • Zoomaamalla eri pv tai tuntien mukaan.

• Keskittämällä takaisin alkuperäiseen
  • Näkymässä saat näkyviin myös kartan jossa tehtävät näkyvät
  • Suodattimesta voit vaihtaa esim. Aakkosjärjestykseen työntekijät

Jos sinulla on monta varausosiota saat näkyviin ensimmäisenä sen, jota haluat käyttää valitsemalla tähden tähän varausosioon.

Näkymää voi siirrellä hiirellä ja zoomailla.