SISÄLLYSLUETTELO

1.SOPIMUSTUOTTEEN HINNOITTELU

Sopimustuotteet voidaan hinnoitella kahdella tavalla, joko Sopimukset-kohdassa tai Hinnasto-kohdassa .

1.1 SOPIMUKSET-OSIOSSA

Sopimustuotteet  hinnoitella Laskutus-osion Sopimukset-kohdassa.

a) Valitse sopimustuotteeseen kytketty sopimus.

b) Näytä hinnasto -nappi saattaa olla piilossa johtuen näyttösi koosta ja joudut rullaamaan sopimuksen oikeaan alakulmaan löytääksesi sen.

c) Paina Näytä hinnasto -nappia.

Avautuvassa uudessa ikkunassa näet kaikki kyseiseen sopimukseen liitetyt tuotteet. Jos tuotteesi ei näy listalla voit lisätä sen painamalla Lisää tuotteita -painiketta.

Listalla näkyvää tuotetta pääset muokkaamaan tuoterivin lopussa olevalla sinistä kynää painamalla.

Luo uusi hinnanmuutos -ikkunassa voit asettaa sopimustuotteelle hinnan kohdassa Uusi kiinteä hinta. Hinnan voi asettaa myös muuttumaan tiettynä päivänä. Tätä ominaisuutta voit käyttää esimerkiksi tietäessäsi hintojen muuttuvan vuoden alussa niin voit ennakkoon ajastaa hinnanmuutoksen tuotteelle. Tämän jälkeen paina Tallenna -nappia tallentaaksesi tekemäsi muutokset.

1.2 HINNASTO-OSIOSSA YKSIKKÖTUOTTEIDEN HINNOITTELU

Yksikkö tuotteet hinnoitellaan  Laskutus-osion Hinnasto-kohdassa. Luomasi yksikkötuote näkyy automaattisesti hinnastossa sen kategorian alla, jonne sen aiemmin laitoit. Näkymää saat laajennettua painettuasi pieni plus-painikkeita nimen edessä. Myös sopimustuotteita voi hinnoitella tätä kautta esim. jos hinnastoon tulee prosentti korostus.

Kynä-painiketta painettuasi avautuu uusi näkymä. Voit muokata olemassa olevaa hintaa painamalla Muokkaa kenttiä -painiketta tai luoda hinnanmuutoksen painamalla Lisää hinnanmuutos -painiketta.

Lisää hinnanmuutos -painiketta painettuasi avautuu uusi ikkuna, jossa sinun on mahdollista luoda uusi hinta sekä asettaa sille alkamispäivämäärä. Tällä tavalla voit ajastaa ennakkoon tulevia hinnanmuutoksia vaikkapa vuodenvaihteessa hintojen muuttuessa. Paina lopuksi Tallenna-painiketta.

Uusi hinnanmuutos näkyy nyt listan viimeisenä ja tulee voimaan sille alkamispäivämääräksi asetettuna aikana. Tällä hetkellä voimassa oleva hinta näkyy ylimpänä ja sille on lisätyn hinnanmuutoksen seurauksena automaattisesti luotu uusi päättymispäivämäärä.

Poistu näkymästä painamalla Takaisin edelliselle sivulle -painiketta.