Asiakkaalle on mahdollista asettaa hoidon tavoitteita, jotka näkyvät symbolikirjauksesta tuttuina värikkäinä symboleina. Tavoitteet nousevat esiin päivittäiskirjauksen yhteydessä niin tietokoneella kuin mobiilisovelluksellakin.

HUOM. Sinipohjaisesta i-napista päästään katsomaan tavoitteiden toteutumista, lisäämään uusia tavoitteita ja muokkaamaan nykyisiä.

Lue lisää mobiilisovelluksella tapahtuvasta tavoitteiden kirjaamisesta täältä »

2. Tavoitteiden asettaminen asiakkaalle

a) Suosittelemme asettamaan asiakkaalle tavoitteet HOPASU:a tehdessä, jolloin tavoitteet nousevat myös päivittäiskirjauksiin.

b) Toinen vaihtoehto on asettaa tavoitteet asiakkaan sivulta oikealta ylälaidasta sinisen Info- painikkeen takaa. Täältä kautta tavoitetta asettaessa tulee kuitenkin huomioida, ettei tavoite nouse päivittäiskirjauksiin eikä HOPASU:lle.

c) Paina "Lisää uusi tavoite".

d) Täytä tavoite lomake ja paina "Tallenna".