Aiemmin asettamiemme asetusten ansiosta palvelusetelit saadaan nyt siirtymään laskutuksen yhteydessä automaattisesti DomaCaresta PSOP-palveluun.


Hae ensin normaalisti laskut Palvelukooste-välilehdeltä, hyväksy summat ja vie laskut normaalisti. Siirrytään Laskujen vienti -välilehdelle (a). Sivun ylälaidasta löydät Vie PSOP-laskut -painikkeen (b) jota painamalla saat siirrettyä laskutettavat PSOP-palvelusetelit PSOP-palveluun.


Tarkemmat ohjeet laskutuksen tekemiseen yleensä löydät täältä.

1. VIE PSOP-LASKUT


Tuotuasi laskut tarkasteltavaksi Laskujen vienti -välilehdelle ne näkyvät omana rivinään, jota voit tarkastella klikkaamalla nuolta rivin vasemmassa laidassa.

Viedäksesi PSOP-laskut paina sivun oikeassa ylälaidassa olevaa Vie PSOP-laskut -painiketta.


HUOM. Järjestelmä vie PSOP-palveluun vain ne laskut joita ei vielä ole viety kertaakaan vaikka listalla olisikin enemmän PSOP-laskuja. Samaa laskua ei siis voi viedä useasti PSOP-palveluun ja DomaCare osaa huolehtia siitä ettei näin käy edes vahingossa.

2. LASKUT PSOP-PALVELUSSA


Halutessasi voit tarkastaa PSOP-palvelun nettisivujen kautta kirjautumalla, että laskut ovat siirtyneet DomaCaresta sinne. Laskut löytyvät Asiakkaat-välilehdeltä valitsemalla asiakas ja aukaisemalla Tapahtumat-välilehti.

DomaCaressa Laskutuksen hallinta -ikkunassa näkyvä tapahtuma löytyy myös PSOP-palvelusta.

Voit tarkastella PSOP-palvelussa tapahtumaa painamalla listan viimeisessä sarakkeessa olevaa Tarkastele tapahtumaa -painiketta haluamasi tapahtuman kohdalla.