RAI-toimintakykyarviot on mahdollista täyttää DomaCarella myös mobiilisovelluksen kautta. Halutessasi voit vaikka aloittaa RAI:n täytön tietokoneella ja jatkaa kysymyksiin vastailua mobiililla asiakkaan luona.

1. RAI-toimintakykyarvion avaaminen

Voit avata asiakkaan RAI-toimintakykyarvion joko sivuvalikon kautta tai suoraan asiakkaan omalta sivulta.

1.1 Asiakassivun kautta

Kunkin asiakkaan asiakassivulle pääset joko etsimällä haluamasi asiakkaan asiakaslistalta tai avaamalla häneen liittyvän tehtävän tehtävälistalta. RAI-toimintakykyarvio näkyy omana painikkeenaan asiakkaan tietojen alapuolella olevassa ruudukkovalikossa. Itse RAI aukeaa valikon alle tarkastelua ja täyttöä varten.

1.2 Sivuvalikon kautta

RAI-toimintakykyarviot löytyvät myös mobiilisovelluksen sivuvalikon kautta.

Valitse tämän jälkeen haluamasi asiakas hakutoiminnon avulla. Valittuna oleva asiakas näkyy otsikon perässä.

2. RAI-toimintakykyarvion tekeminen

Toimintakykyarvion kysymyksiin vastaaminen tapahtuu samalla tavalla avasit RAI:n asiakassivun tai sivuvalikon kautta.

a) Voit tarkastella asiakkaan arkistoituja RAI-arvioita valitsemalla tästä valikosta vanhemman version.

b) Palkki kertoo RAI-arvion täyttöasteen. Vihreä tarkoittaa valmista ja punainen keskeneräistä.

c) Vaalean sinisellä pohjalla olevan valikon kautta voit valita eri RAI-instrumenttejä mikäli yrityksellänne on käytössä useampi. Valikko toimii joko klikkaamalla sivuilla olevia otsikoita tai pyyhkäisemällä vasemmalle / oikealle.

d) RAI-arvion osiot näkyvät eri väreillä. Vihreä kertoo, että koko osio on täytetty. Keltainen, että osa tiedoista vaatii täyttämistä tai jos tiedot ovat tuotu aiemmasta RAI-arviosta niin ne täytyy käydä vahvistamassa. Punainen kertoo ettei osiota ole täytetty ollenkaan.

Osiota klikkaamalla pääsee tarkastelemaan ja täyttämään osion tietoja.

Painamalla kynän kuvaa pääset tekemään tarvittavan valinnan. Kun valinta on tehty, ohjelma siirtää sinut automaattisesti seuraavaan kysymykseen.

Sinipohjaisen info-napin takaa saat näkyviin kysymykseen liittyviä lisätietoja.