Tältä välilehdeltä löydät kaikki sinulle lähetetyt viestit vasemman puoleisesta listasta. Kun klikkaat jotain viestiä vasemmalta niin se aukeaa oikealle puolen luettavaksi.

Uudet, lukemattomat viestit näkyvät vasemman puoleisessa listassa oranssilla. Sininen viiva viestin edessä kertoo mikä viesteistä sinulla on auki oikealla puolen.

Vastaa / Vastaa kaikille

Voit vastata viesteihin painamalla joko Vastaa- tai Vastaa kaikille -nappia. Viesti aukeaa uudestaan Uusi viesti -välilehdelle ja voit tämän jälkeen kirjoittaa vastauksesi sekä lähettää viestin.

Arkistoi

Voit halutessasi siirtää Saapuneet-välilehdeltä viestin Arkisto-välilehdelle talteen mikäli haluat säilyttää viestin, mutta et halua sen olevan saapuneiden joukossa.

Poista

Poista-nappia painamalla voit tuhota viestin kokonaan. Tämän jälkeen viesti häviää kokonaan, etkä voi sitä enää palauttaa.

Näytä lisätiedot

Vastaanottajalistan alapuolelta löytyy Näytä lisätiedot -linkki. Tätä painamalla aukeaa uusi ikkuna, josta näet kaikki viestin vastaanottajat sekä kuka on lukenut viestin ja kuka ei.