DomaCare mahdollistaa tehtävien etsimisen Haku-toiminnolla ja haulla löydettyjen tehtävien muokkaamisen.

1. ETSIMINEN

Pääset etsimään tehtäviä painamalla ylälaidan työkalurivillä olevaa Haku-painiketta. Kuvaesimerkissä ympyröity punaisella.

Haku aukeaa uuteen ikkunaan, jossa voit asettaa ylälaidassa aikavälin jolta etsit tehtäviä. Kirjoita hakusana ylälaidan vasemmassa nurkassa olevaan hakukenttään.

Voit hakea esimerkiksi työntekijän, asiakkaan tai tehtävään kuvaukseen liittyvällä hakusanalla. Esimerkkikuvassa haimme asiakkaan sukunimellä tehtäviä ja ohjelma toi listaksi kaikki termiin liittyvät tehtävät.

2. MUOKKAAMINEN

Pääset muokkaamaan tehtäviä tuplaklikkaamalla haluamaasi tehtäväriviä.