Asiakkaille voidaan DomaCaren tietokonesovelluksella määritellä yksilöllisiä hoidon tavoitteita, jotka näkyvät niin tietokoneella kuin mobiililla asiakkaan tietojen yhteydessä värikkäinä symboleina. Tavoitteiden arviointi tapahtuu muun päivittäisen kirjauksen ohessa.

1. ARVIOINNIN TEKEMINEN

Tavoitteita voi arvioida samassa yhteydessä päivittäisen kirjaamisen kanssa.

1.1 SYMBOLIVALIKOSSA

Tavoitteen näkyvät violetilla Tavoite-merkillä symbolivalikon ylimmäisenä, mikäli asiakkaalla on tavoitteita. Tavoitteiden arviointi tapahtuu samalla tavalla kuin normaali symbolikirjauskin.

1.2 KIRJAUKSEN YHTEENVETO -NÄKYMÄSSÄ

Tavoitteet näkyvät päivittäiskirjaukseen liittyvässä yhteenvetonäkymässä ja voit niitä arvioida vielä halutessasi siinä.

Arvioidut tavoitteet näkyvät vihreänä ja arvioimattomat sinisenä.

2.2 TARKASTELU

Klikkaamalla asiakassivulla tavoitesymboleita pääset tarkastelemaan tavoitteita.