Päivitystiedote 25.6.2024

DomaCarea kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteiden pohjalta ja tällä hetkellä DomaCaressa on meneillään ohjelmiston suurin kokonaisuudistus, jonka tavoitteena on entistäkin parempi ja helppokäyttöisempi tuote. Lämmin kiitos kaikille palautetta antaneille! Luemme kaikki asiakastoiveet ja keskitymme entistäkin enemmän selainpohjaisen DomaCaren (DC2) kehittämiseen. Jos sinulla on jokin idea, joka tekisi DomaCaren käyttämisestä helpompaa tai sujuvampaa, kerro ideasi meille osoitteeseen tuki@domacare.fi.


Selainpohjaisen DomaCaren päivitystiedote 25.6.2024 


Muutoksia sisäänkirjautumiseen

Samalla selaimella yhtäaikaisesti kirjautuminen on nyt estetty. Aikaisemmin DomaCareen pystyi kirjautumaan yhden selaimen kautta (esim. useammalla välilehdellä) useampi käyttäjätunnus, mutta tietoturvasyistä jatkossa ohjelma kirjaa ulos molemmat käyttäjät ja vaatii uudelleen sisäänkirjautumista. Suosittelemme aina kirjautumaan ulos DomaCaresta, kun ohjelmaa ei käytetä.


Kalenteri

Käyttäjä pystyy nyt poistamaan, muokkaamaan ja merkitsemään tehdyiksi kaikkia ko. käyttäjälle näkyviä tapahtumia kalenterissa. Aikaisemmin käyttäjä on voinut muokata vain itse tehtyjä tapahtumia.


Varaukset

Varaukset-osion Tehtävien lisätiedoissa ei voi jatkossa muokata Asiakkaan tarpeet -kohtia vaan tarpeita hallinnoidaan Vaatimusten ja osaamisen hallinta -osiossa asiakkaittain.


RAI

  • RAI LTCF käsikirjan viimeinen sivu ei tullut näkyviin PDF-näkymässä. Tämä on nyt korjattu ja jatkossa PDF näkyy kokonaisuudessaan.
  • RAIssa korjattu virhe, jossa arkistoitua arviointia (RAI v1 arviointi) ei saanut lukittua uudelleen sen jälkeen kun arvioinnin lukituksen oli kerran avannut. Virhe on nyt korjattu ja arkistoitu arviointi lukittuu lukittaessa.


Palkanlaskenta

Palkanlaskenta | Korjaukset | Tarkastele muutoksia -näkymässä käyttäjä pystyy valita, mitkä rivit käyttäjä haluaa korjata ja/tai jättää korjaamatta.