Pääset tarkastelemaan asiakaslistaa klikkaamalla aloitussivulla minne tahansa Katso asiakaslistasi -palkkia.

1. LÄÄKEMÄÄRÄYSTEN TARKASTELU

Klikkaamalla taulukosta haluamaasi asiakasta aukeaa uusi ikkuna jonka kautta voit hakea kyseisen asiakkaan lääkemääräyksiä.

Lisää lääkemääräyshausta ja -sivusta täällä.

2. LISÄÄ UUSI ASIAKAS (VAIN ADMIN)

Jos asiakasta ei löydy valmiina järjestelmästä ylläpito-oikeudet omaava käyttäjä voi luoda uuden asiakkaan painamalla Lisää asiakas -painiketta, jolloin voit uudessa näkymässä kirjata asiakkaan tiedot ja tallentaa tämän järjestelmään.

Lisää asiakkaan lisäämisestä täällä.