DomaCareMedi-sivustolle on mahdollista kirjautua kahdella tavalla.

HUOM. Suosittelemme käyttämään DomaCare Mediä Google Chrome -selaimella. Muistathan myös asettaa Chromen tietokoneesi oletusselaimeksi, jotta DomaCaren kautta DomaCare Mediin siirryttäessä Medi aukeaa oikeaan selaimeen.

Lataa Google Chrome täältä »

Lue Googlen ohjeet oletusselaimen asettamiseksi täältä »

1. KIRJAUTUMINEN VRK-VARMENNEKORTILLA

Kirjautuakseen DomaCareMediin VRK-varmennekortilla käyttäjä tarvitsee varmennekortin, sirukortinlukijan sekä DomaSigner-ohjelmiston.

Valitse kirjautumissivulta vaihtoehto Kirjaudu VRK-tunnisteella kirjautuaksesi sisään varmennekortin avulla. Tämän jälkeen ohjelma pyytää sinua asettamaan kortin lukijaan, tarkistaa oikeutesi ja pääset kirjautumaan ohjelmaan, mikäli korttisi on voimassa.

Jos käyttäjällä on useita rooleja niin hän valitsee tämän jälkeen missä roolissa haluaa palveluun kirjautua.

2. KIRJAUTUMINEN MOBIILIVARMENTEELLA (TULOSSA)

Valitse kirjautumissivulta vaihtoehto Kirjaudu mobiilivarmenteella kirjautuaksesi sisään mobiilivarmennetta hyväksikäyttäen. Käyttäjä ohjataan ulkoiseen mobiilivarmennepalveluun, joka ohjaa käyttäjää kirjautumisen etenemisessä.

Jos käyttäjällä on useita rooleja niin hän valitsee tämän jälkeen missä roolissa haluaa palveluun kirjautua.

3. ALOITUSNÄKYMÄ

Kirjautumisen jälkeen aukeaa DomaCareMedin aloitusnäkymä, jossa voit valita helposti valita neljän päätoiminnon välillä: 1) Kirjoita uusi resepti, 2) Etsi asiakas, 3) Katso viimeaikaiset tapahtumat ja 4) Katso asiakaslistasi.