1. Lataa-sivulta

DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän asennustiedostot löytyvät kaikille laitteille osoitteen www.domacare.fi/lataa kautta. Klikkaa sivustolla oman laitteesi käyttöjärjestelmän mukaista linkkiä ladataksesi oikean asennuspaketin.

2. MSI-paketin avulla

Keskitetyn tietohallinnon omaavat isot yritykset voivat halutessaan pyytää DomaCaren asiakaspalvelusta (tuki@domacare.fi) MSI-paketin, jonka avulla DomaCare voidaan helposti asentaa etänä yrityksen Windows-tietokoneille.

3. Play-kauppa

Mobiililaitteelle DomaCaren voi ladata Googlen Play-kaupasta. Lue lisää DomaCaren asentamisesta mobiilille täältä »