1 Huawei ja virransäästö-tila


Mikäli käytössäsi on Huawein valmistama puhelin niin varmistathan DomaCaren sujuvan toiminnan sallimalla sovelluksen käytön taustalla. Mobiilisovelluksen synkronointi ei toimi automaattisesti Huawein puhelimilla johtuen niiden virransäästö-ominaisuudesta. DomaCaren toiminta virransäästötilan aikana tuleekin käydä erikseen sallimassa asetuksista alla olevien ohjeiden mukaisesti. Lisäksi on hyvä tarkistaa sovelluksen oikeudet ja datan käyttö.


1.1 Salli DomaCaren käyttö taustalla


Polku lyhyesti: Asetukset > Akku  > Sovellusten käynnistys > DomaCaren kohdalla "Hallitse manuaalisesti" > Suorita taustalla


a) Avaa puhelimen asetuksetb) Avaa asetuksista kohta Akkuc) Avaa kohta Sovelluksen käynnistysd) Etsi listalta DomaCare ja täppää päälle Hallitse manuaalisesti. Tämän jälkeen avautuvasta valikosta täppää päälle Suorita taustalla -kohta.e) Hyväksy valintasi painamalla Ok-painiketta. Tämän jälkeen DomaCare pystyy synkronoimaan myös puhelimen virransäästötilan aikana.


1.2 Tarkista DomaCaren oikeudet ja datan käyttö


Lisäksi on hyvä tarkistaa DomaCaren asetuksissa, että sovellukselle on sallittu kaikki oikeudet. Toisin sanoen alla olevien kuvien mukaisesti kaikki täpät ovat päällä.


Polku lyhyesti: Asetukset > Sovellukset > DomaCare > Sovelluksen oikeudet ja datan käyttö


a) Sovellukselle on sallittu kaikki verkkoyhteydetb) Sovellukselle on sallittu kaikki käyttöoikeudet
Suosittelemme näiden toimien lisäksi sovelluksen uudelleen asentamista, jotta tilanne nollautuu. Eli sovelluksen poisto ja Play-kaupasta uudelleenasennus.