DomaCaren uusimman päivityksen muutoksia

Seuraava DomaCare-päivitys on lähtenyt vaiheittaiseen julkaisuun ja tulee kaikille asiakkaillemme seuraavien kahden viikon aikana. Päivitys tuo mukanaan muun muassa seuraavia uudistuksia ja parannuksia ohjelmaan: 


1. Lokitiedoissa on nyt nähtävillä lopullisesti poistetut asiakkaat


2. Pääkäyttäjille oikeus aktivoida IMEI-koodeja asetukset-osiossa

  • Jatkossa kaikki IMEI aktivoinnit asiakkaidemme pääkäyttäjien kautta. Samalla voitte deaktivoida tarpeettomat IMEI koodit itse.


3. Puhelinnumeron rekisteröinti selainversiota varten asetuksissa (pilottiasiakkailla)

  • Toistaiseksi mobiili työlista liikkuvassa palvelussa käytössä sellaisilla käyttäjillä, joilla ei ole mahdollisuutta yrityksen puhelimeen ja mobiilisovellukseen.


4. Laskutukseen liittyvät päivitykset

  • Maksajatietoihin yksityinen/yritys valinnat kaikille (muutos ei vaikuta käyttämäänne laskutusliittymään ellei siitä ole erikseen sovittu)
  • Duplikaattinumeroiden tarkistus maksajatietoja tallennettaessa, mikäli automaattinumerointi ei ole käytössä (tämä ei koske suurinta osaa asiakkaitamme). Tarkoitus ehkäistä manuaalisyötön virheitä.
  • Uniikki laskunumero -asetus, jolla nyt juoksevaa numerointia käyttävät laskutusliittymät saavat globaalisti uniikin numeron. Tätä numeroa voidaan hyödyntää erillisten liitteiden kohdistamiseksi laskuun. Laskutuksen asetuksissa asetus "Käytä yksilöivää laskunumeroa laskujen viennissä". Tällä hetkellä tätä tukevia liittymiä on muutamia(DomaCaren asetuksissa esim. liittymät nimeltään SAP ja NaviM).


Mikäli päivitykseen liittyen on jotain kysyttävää, olkaa yhteydessä tukeemme.


Hyvää kesää kaikille!


Ystävällisin terveisin,


Asiakaspalvelu

Invian Oy


020 7424 090

tuki@domacare.fi