DomaCare Extranetin käyttäminen on helppoa. Vasemmassa laidassa on päävalikko, jonka kautta siirryt eri osioiden, ns. välilehtien, välillä. Ja oikeaan yläkulmaan ilmestyy aina kolme viivaa kertomaan mahdollisista sivulla olevista alasivuista. Kolmea viivaa klikkaamalla pääset tarkastelemaan alasivuja.


1. PÄÄTASON VALIKKO


a) Päävalikko, jonka kautta pääset siirtymään osioiden välillä. Valikon kuvakkeiden perään ilmestyy niiden otsikko, kun viet hiiren valikon päälle tietokoneella tai klikkaat valikkoa tabletilla. Tällä hetkellä käytössä on omaisen tiedot ja raportit, mutta päävalikkoon on tulossa kotikäynnit, viestit ja omaisen rahavarat.


b) Kirjautumisen jälkeen avautuvalla Omaiset-etusivulla näet listan sinun tunnuksiin kytketyistä asiakkaista. Klikkaamalla nimeä tai nuolta oikealla pääset tarkastelemaan kyseisen asiakkaan tietoja.

2. TOISEN JA KOLMANNEN TASON VALIKKO


Aukaistuasi Raportit-näkymän, oikeaan yläkulmaan Raportit-otsikon viereen ilmestyy kolme päällekkäistä viivaa kertomaan alavalikoista.

Klikkaamalla viivoja avautuu sivuvalikko jonka kautta pääset navigoimaan toisen ja kolmannen tason sivuille. Valikon voi sulkea painamalla minne tahansa valikon ulkopuolella.