Kun omainen on lisätty halutulle asiakkaalle niin tämä saa sähköpostiinsa rekisteröitymislinkin, jota klikkaamalla hän pääsee suorittamaan ensirekisteröitymisen järjestelmään. Myöhemmin kirjautuminen tapahtuu menemällä nettiselaimella osoitteessa extra.domacare.fi. Järjestelmään voi kirjautua miltä tahansa tietokoneelta tai mobiililaitteelta laitteen oman nettiselaimen kautta.


HUOM. Sähköposti ja rekisteröitymislinkki lähetetään vain järjestelmään uusina omaisina lisätyille. Myöhemmin jos jo järjestelmässä oleville omaisille lisätään uusia asiakkaita niin omaiset eivät saa siitä sähköpostia vaan uudet asiakkaat tulevat suoraan näkyviin heidän kirjautuessaan aiemmin rekisteröimillään tunnuksilla extranettiin.


1. ENSIMMÄISELLÄ KIRJAUTUMISKERRALLA


Omainen saa sähköpostiinsa rekisteröitymislinkin, jota klikkaamalla hän siirtyy laitteensa nettiselaimeen ja pääsee aloittamaan rekisteröitymisen.


HUOM. Tunnusten luominen vaatii omaiselta sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron vahvaa tunnistautumista varten. Tämä tarkoittaa sitä, että omaisella täytyy olla rekisteröitymisen aikana mahdollisuus samalla lukea sähköpostejaan että ottaa vastaan tekstiviestejä.

Klikattuaan linkkiä saamastaan sähköpostiviestistä omainen siirtyy nettiselaimeensa extranetin rekisteröitymissivulle. Sivusto pyytää ensimmäisenä omaista syöttämään ylimpään kenttään kuusi (6) numeroisen sarjan, jonka hän on saanut tekstiviestinä kännykkäänsä.


Tämän jälkeen hänen tulee asettaa itselleen salasana ja kirjoittaa alimpaan kenttään sama salasana uudestaan. Lopuksi paina Hyväksy-painiketta.

Kun tässä kuvattu alustava rekisteröinti on tehty niin sisäänkirjautuminen jatkuu normaalin kirjautumisen mukaisesti.


2. NORMAALIKIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN


Kirjaudu DomaCare Extranettiin (extra.domacare.fi) syöttämällä järjestelmään rekisteröity puhelinnumerosi ja ensirekisteröinnin yhteydessä luomasi salasana. Paina tämän jälkeen Kirjaudu-painiketta.


HUOM. Jos olet unohtanut salasanasi niin pyydä salasanasi resetointia siitä palvelutalosta, josta olet tunnuksesi saanut. Lue lisää salasanan vaihtamisesta DomaCaren kautta täältä.

Järjestelmä lähettää sinulle sms-varmenteen tekstiviestinä, joka sinun tulee kirjoittaa sille varattuun kenttään seuraavaksi. Paina tämän jälkeen Lähetä-painiketta.

Kirjauduttuasi järjestelmään aukeaa kotinäkymä, josta näet kaikki sinun tunnuksillesi kytketyt palvelutalon asiakkaat. Pääset tarkastelemaan kunkin asiakkaan tietoja klikkaamalla asiakkaan nimeä tai oikeassa laidassa olevaa nuolta.