Löydät viimeisimmät kirjaukset kätevästi Etusivun / Työlistan oikeasta yläkulmasta dokumenttia esittävän kuvakkeen alta. Dokumentti-painiketta painettuasi sovellus avaa Työlistan päälle näkymän jossa oletuksena näkyy kaikki viimeisimmät kirjaukset. Jos haluat tarkastella vain omiin tämän päivän tehtäviesi asiakkaisiin liittyviä viimeisimpiä kirjauksia niin paina hakukentän alla olevaa Tehtävälistan asiakkaat -täppää.

Voit myös hakea tiettyjä tehtäviä kirjoittamalla hakukenttään esimerkiksi mieliala jolloin sovellus näyttää vain kirjaukset joissa on merkintä Mieliala.

Hakuja on mahdollista tehdä myös yksikön, kategorian ja päivämäärävälin avulla.